Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Έξοδος o Ολυμπιακός, στην Ξάνθη

Ολυμπιακός: Ξάνθη, το πρώτο κρας τεστ 
Το πρώτο δύσκολο τεστ στο φετινό πρωτάθλημα δίνει απόψε (20.30, NOVASPORTS2) o Ολυμπιακός, στην Ξάνθη και θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Η Ξάνθη δεν είναι απλά μια καλή ομάδα, η οποία έχει σταματήσει, μέχρι στιγμής ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα... Είναι και το πρώτο, σε μια σειρά συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων που ξεκινά σήμερα και συνεχίζεται μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, μέχρι να αρχίσει...
 Οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα και με... κολλητά παιχνίδια την Άρσεναλ εκτός έδρας, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τη Βέροια εκτός, τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και την Μπάγερν στο Μόναχο. Προέχει, φυσικά, να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στη Superleague, κι αυτό περνάει από τα Πηγάδια.
Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους εξής 11: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Φορτούνης, Ιντέγε. Μένει να φανεί αν οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να βγάλουν στην Ξάνθη την ανωτερότητά τους, στο πρώτο "κρας τεστ" του φετινού πρωταθλήματος.