Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα απώλεια στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό! Πήρε το βαθμό η Βέροια

Νέα απώλεια στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό! Πήρε το βαθμό η ΒέροιαΟ Παναιτωλικός και η Βέροια θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, όμως η μπίλια… έκατσε στο 1-1. Ο Ναζλίδης (77’) έφερε μπροστά τη Βέροια, ο Ρομέρο (81’) έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός μετά τα σερί τρίποντα στην Τρίπολη και με τον Πανθρακικό στο Αγρίνιο, ήθελε το τρία στα τρία, αλλά με τη γενική παρουσία του στον αγώνα δεν το άξιζε.
Η Βέροια προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, έπαιξε έξυπνα, θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το τρίποντο.
Το πρώτο ημίχρονο, που έγινε κάτω από βροχή, ελάχιστα πρόσφερε, με πιο σημαντική στιγμή αυτή του 14ου λεπτού, όταν μετά τη σέντρα του Βιγιαφάνες από τα δεξιά η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η στραβοκλωτσιά από τον Κάπελ στέρησε από τους γηπεδούχους το γκολ
Αντίθετα το 2ο ημίχρονο παρουσίασε ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.
Και η είσοδος του Μερεμπασβίλι, αντί του Γερωργιάδη, έδωσε πνοή στη «βασίλισσα» του Βορρά. Στην πρώτη επαφή με την μπάλα, στο 67’, ο Γεωργιανός προκάλεσε αναταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων, πάσαρε την μπάλα στο Ναζλίδη, αλλά το σουτ κοντραρίστηκε στα σώματα των αμυντικών/
Λίγο αργότερα, 71’,  Μερεμπασβίλι με σουτ εκτός περιοχής είδε την μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού, αλλά το γκολ για τη Βέροια ήρθε στο 77΄, με αριστερό συρτό σουτ από τον Θωμά Ναζλίδη, με τον τερματοφύλακα, Μανώλη Στεφανάκο να φέρει ευθύνη.
Οι γηπεδούχοι πέρασαν μαζικά στην επίθεση, και βρήκαν την ισοφάριση με όμορφο δεξί σουτ εκτός περιοχής από τον Ρομέρο στο 82’.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος (71’ Ρουσκουγιέβα), Μπεχαράνο (80’ Βασιλείου), Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71’ Ρομέρο), Μαρκόβσκι.
ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88’ Πουγγουράς), Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Ναζλίδης, Κόλα (72’ Μαγέφσκι) , Γεωργιάδης (67’ Μερεμπασβίλι).