Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ



http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/article3491526.ece/BINARY/w660/dafni.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας, υποψήφιος βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί και που είχε ως τραγικό απολογισμό την απώλεια τριών ανθρώπων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη στις οικογένειες των ασθενών - θυμάτων, αλλά και των υπολοίπων που επλήγησαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου τραγικού συμβάντος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι δυστυχώς λόγω της αδράνειας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου, παρέμεινε από τον Ιούνιο, ακέφαλο, εξαιτίας της αντισυνταγματικής και παράνομης απόλυσης του διοικητού του Νοσοκομείου.
Είναι απολύτως αναγκαίο  να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διερευνηθούν – τυχόν – αμέλειες σε όλα τα επίπεδα, νομικό και διοικητικό, πριν  θρηνήσουμε και άλλα θύματα».