Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη: Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ, ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ, με στόχο «ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghyZbTqfJPPqbLLZQ3BE72gNlPOyqMZz_FRDGGNgbdBF-BU3MCNzHpumcStoumhl4l8uSq7VQJCuxVFfYN_l_C1DORjKSRak4v_nxS0LrzD2ot75RG33nAaKevGPzFDfQN-nJmaE5DAIqE/s400/katerina-farmaki-gKeki-se-liges-meres-apo-simera-oi-ellines-polites-tha-pane-stis-kalpes-na-psifisoun.jpg
Αγαπητοί φίλοι μου .... ..
Από σήμερα και επισήμως είμαι υποψήφια-επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη ...
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ, ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ, με στόχο «ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ».
Φωτογραφία της Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη. Κανένας μόνος του δεν μπορεί ,το καταλάβαμε ,το νιώσαμε ,το πληρώσαμε πανάκριβα ως χώρα !!!!!
Απαιτείται ουσιαστικός διάλογος, συνεννόηση, συνεργασία, με στόχο την κατοχύρωση σταθερών λύσεων.Απαιτείται από όλους κοινή δράση για να βγούμε από την κρίση ,για να δώσουμε τέλος στα μνημόνια .
Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας με την ευρύτερη δυνατή σύνθεση των δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας .
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε μια δύναμη κρίσιμη, χρήσιμη και δημιουργική .Ότι είπαμε έγινε ,δεν καλλιεργήσαμε αυταπάτες ,δεν θέσαμε πλαστά διλήμματα,δεν είπαμε μεγάλα λόγια .
Σήμερα πρέπει να επαναφέρουμε την ελπίδα .Όλοι μαζί να εργαστούμε ,γιατί ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .Διεκδικούμε την ψήφο του Ελληνικού λαού , ώστε να αναδειχθούμε η τρίτη καθοριστική δύναμη που θα επιβάλει την συνεργασία και την πολιτική σταθερότητα στην χώρα !!!!