Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Α. ΜΑΝΙΤΑΚΗ



http://nstatic.tanea.gr/20399670_POKER_KALPH2222.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTUlMmYwMSUyZjA1JTJmMjAzOTk2NzBfcG9rZXIra2FscGgyMjIyLmpwZyZ3PTY2MCZoPTM3NiZzdD1mYWxzZSZiZz0wJmNyPWZhbHNlJmF0PTQ%3D
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος  κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, επισκέφθηκε σήμερα τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντηση, ο κ. Παπαμιμίκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντηθήκαμε, σήμερα, με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών κ. Μανιτάκη. Θέσαμε κάποια ζητήματα που προέκυψαν, στην προεκλογική περίοδο.
Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον Υπουργό ενημέρωση για την προετοιμασία του Υπουργείου σ’ ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 20ης  Σεπτεμβρίου. Επιστήσαμε κυρίως την προσοχή στην ανάγκη να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά βεβαίως και η κανονική ροή των αποτελεσμάτων.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».