Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Η Μύριαμ Απλού» εκσφενδονίζει από το Ξυλόκαστρο, την καψούρα της για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του

Παράσταση “I am What I am” με τον Τάκη Ζαχαράτο…Τετάρτη 5 Αυγούστου
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   21.15
Παράσταση «SHOW I AM WHAT I AΜ» με τον ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ
Είσοδος 16€/12€ φοιτητικό, μαθητών, ανέργων/10€  μέχρι 12 ετών
Για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του, ο μοναδικός στο είδος του Έλληνας show man επισκέπτεται ο ίδιος το αγαπημένο του κοινό , με το πολυσυζητημένο show του “I am What I am”.
Η δίωρη παράστασή του, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες επί σκηνής «συναντήσεις», όπως αυτή της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Μελίνα Μερκούρη, της Μαρινέλλας με τον Στέλιο Καζαντζίδη, της Εντίθ Πιαφ με την Μάρλεν Ντίντριχ, τον Μάνο Χατζιδάκι, τη Μέριλιν Μονρόε, τη Λάιζα Μινέλι.
Το σόου του όμως δεν αφήνει έξω ούτε την πολιτική επικαιρότητα των ημερών, μιας και η «Η Μύριαμ Απλού», αυτή η απολαυστική περσόνα που έχει πλάσει ο σόουμαν, «εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη». Πέντε μουσικοί επί σκηνής πλαισιώνουν τον σόουμαν σε τραγούδια προερχόμενα από μιούζικαλ και κινηματογραφικές επιτυχίες έως λαϊκά.