Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Απάντηση Κώστα Κουσουλού στη κ. Φρόσω Γκαϊνά περί Χορευτικού Ευρωστίνης

Από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ.  Κώστα Ανδρ. Κουσουλό λάβαμε την παρακάτω επιστολή , που αποτελεί απάντηση σε όσα αναφέρει σε δηλώσεις της, η επίσης Δημοτική Σύμβουλος κ. Φρόσω Γκαϊνά περί μη συμμετοχής τοπικού χορευτικού συγκροτήματος στο 7ο Συναπάντημα των Ευρωστινίων που έλαβε χώρα  το Σαββατόβραδο στο Δερβένι, την οποία δημοσιοποιούμε:

"Αγαπητή Σύμβουλε της Μειοψηφίας Κυρία Γκαινα όποια κριτική και όποια συμβουλή θέλετε να μας δώσετε (από μακριά γιατί δεν σας βλέπουμε συχνά στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης στην οποία σας εξέλεξε ο κόσμος, περισσότερο βλέπουμε τον Αρχηγό σας και έχω να το λέω παρά εσάς) είναι δεκτή.
Αλλά αγαπητή συνάδελφε θα σας αναφέρω ότι είστε μέλος του νομικού προσώπου "ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ" εφόσον είσαστε και μέλος του χορευτικού ΧΟΡΑΝΘΗ γνωρίζατε για το Συναπάντημα και γνωρίζατε ότι το Χορευτικό της Ευρωστίνης δεν είναι πλήρες και ο Κύριος Γαλάνης πλέον είναι ανεξάρτητος και πληρώνεται για την δουλειά του στους Συλλόγους (αν κάνω λάθος να με διορθώστε). 
Γιατί αν θέλετε να πάει μπροστά ο τόπος μας δεν κάνατε την πρόταση σας; 
Σας αναφέρω Κυρία Γκαινα ότι προσωπικά εγώ μίλησα με μέλη του πρώην Χορευτικού Ευρωστίνης. Πολλοί θα έλειπαν και άλλοι είχαν δουλειές (τυγχάνει να γνωρίζω διότι βρίσκεται και συγγενικό μου πρόσωπο) και στον αριθμό έμεναν 4 άτομα και πέρα τούτου πλέον κάποιοι ισχυρίζονται πλέον είναι μέλη του Συλλόγου ΕΥΖΗΝ. 
Στο δια ταύτα Κυρία Γκαινα ο λόγος είναι αντιπολιτευτικός και δεν βοηθάτε να προχωρήσει ο πολιτισμός στον τόπο μας. Και πέρα τούτου στο Νομικό Πρόσωπο "ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ" (όταν παραβρίσκεστε και εκεί) πέρα τον ρουχισμό του Συλλόγου που είστε μέλος και αυτό μόνο ζητάτε γιατί δεν κάνετε και προτάσεις για τον πολιτισμό;
Έχουμε αποδείξει σαν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και να ακούμε και να συνθέτουμε και σας λέμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Κυρία Γκαινα καλό θα είναι να καθίσουμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας και να αφήσουμε τα τεχνάσματα και την κριτική όταν είναι μόνο για να κατηγορήσετε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ" ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!!

Υ.Γ (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ)"'