Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

"Σφαγή" Τσίπρα – Μεϊμαράκη με το βλέμμα στις κάλπες - "Είσαι προσωρινός"

Εκλογές – `Σφαγή` Τσίπρα – Μεϊμαράκη με το βλέμμα στις κάλπες - `Είσαι προσωρινός`Η άρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να συναντήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει ο δεύτερος ήταν η αφορμή που προκάλεσε τον... καυγά ανάμεσα στις δυο πλευρές και την ανταλλαγή ανακοινώσεων, με σκληρές εκφράσεις.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για πολιτική απρέπεια, για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και καθεστωτικές πρακτικές, με την κυβέρνηση να απαντά λίγο αργότερα με το ίδιο σκληρό ύφος.

Κυβερνητικές πηγές κατηγόρησαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως λέει ψέμματα και προσπαθεί να πυροδοτήσει την πολιτική ένταση. Σημειώνουν δε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποκαλεί "καθεστωτική αντίληψη" την προσφυγή στις εκλογές και σημείωναν πως με τεχνάσματα επιχειρεί να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ.

"Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να ψεύδεται και σκοπίμως επιχειρεί να πυροδοτήσει την πολιτική ένταση ενώ επικαλείται την «εκτόνωσή» της.
Μπροστά στο φόβο των εκλογών, φτάνει πρακτικά να αποκαλεί «καθεστωτική αντίληψη» την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.
«Πρακτική του χθες» είναι η αναζήτηση τεχνασμάτων για τη «μονιμοποίηση» ενός προσωρινού Προέδρου
", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κυβερνητικοί κύκλοι.