Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ολυμπιακός: Μόνος στόχος το 43ο... υποδέχεται τον Πανιώνιο

Ολυμπιακός: Μόνος στόχος το 43ο... 
Στη μάχη ενός ακόμα πρωταθλήματος ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με στόχο ξεκίνημα με το δεξί και στο βάθος... κούπα. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν για μία ακόμη σεζόν ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο το πρωτάθλημα φέτος δείχνει ανταγωνιστικότερο, με την επιστροφή της ΑΕΚ και τη διαφαινόμενη ενίσχυση ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ετοιμάζει ενδεκάδα... προετοιμασίας, με μοναδική εξαίρεση τον Μάνουελ Ντα Κόστα, που λόγω... λειψανδρίας στα στόπερ παίρνει άμεσα το χρίσμα στο αρχικό σχήμα.
Κατά τα λοιπά, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας και Μαζουάκου συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή, ενώ στα χαφ δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς θα παίξει ο Μπουχαλάκης, που αρέσει πολύ στον Σίλβα.
Ο Φορτούνης θα βρεθεί σε ρόλο δεκαριού, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Φινμπόγκασον, πλαισιωμένος από τους Πάρντο και Ντουρμάζ στα άκρα.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βούρος, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φουστέρ, Χάρα. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο.
Από την άλλη πλευρά, στον Πανιώνιο δεν υπολογίζουν στον Χρήστο Τασουλή, ο οποίος είναι και η μοναδική απουσία. Στην αποστολή βρίσκονται και οι πρώην ερυθρόλευκοι Καραμάνος, Καθάριος και Χαλκιαδάκης.


Εκτός από τον Ολυμπιακό συνέχεια σήμερα, Κυριακή,για Ατρόμητο, Βέροια και ΠΑΟΚ , οι οποίοι υποδέχονται Λεβαδειακό ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη , αντίστοιχα,  στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, που ξεκίνησε το Σάββατο δυναμικά με ΑΕΚ και ο Ηρακλής να δείχνούν από νωρίς τις διαθέσεις τους και τον Αστέρα Τρίπολης αποφασισμένο.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 22/08

Καλλονή - Ηρακλής 0-1
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2
ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0

Κυριακή 23/08
19:15 Ατρόμητος - Λεβαδειακός
19:15 Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα
19:15 ΠΑΟΚ - Ξάνθη
21:30 Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Δευτέρα 24/08

21:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός