Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου στα παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος, εκ μέρους και του Δημοτικού Συμβουλίου, και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που συμμετείχαν σε αυτήν την επίπονη δοκιμασία, τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά στην προσπάθειά τους. Τα παιδιά, στο σύνολό τους, αξίζουν για αυτή τους την προσπάθεια, τα συγχαρητήρια και την επιβράβευση όλων μας.
Σε όσους και όσες πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ευχόμαστε δύναμη και επιτυχίες στην νέα εκπαιδευτική τους πορεία.  Ευχόμαστε η πορεία αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας δημιουργικής σταδιοδρομίας. Στα παιδιά που δεν πέτυχαν αυτή τη φορά, -και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες- επισημαίνουμε ότι τίποτα δε χάνεται με μία μόνο προσπάθεια, τα όνειρα και οι στόχοι τους μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με επιμονή και μεθοδικότητα. Στη ζωή υπάρχουν άπειροι δρόμοι για την επιτυχία και τα παιδιά έχουν όλο το χρόνο να τους εξερευνήσουν. Και θα έχουν την αμέριστη στήριξη και την αναγνώριση όλων μας.