Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κωνσταντοπούλου: Θα συνεργαστώ με την Λαϊκή Ενότητα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως... ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στη Λαϊκή ΕνότηταΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε πως στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα συνεργαστεί με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Θα είμαι στο πλάι εκείνων που άλλη μια φορά ανέλαβαν την ευθύνη. Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη – συνεργαζόμενη με την Λαϊκή Ενότητα. Θα συμβάλω ώστε αυτό το ανάχωμα να γίνει ένα πλατύ μέτωπο. Να συμπράξουν εκείνοι και εκείνοι που έχουν σηματοδοτήσει με τους αγώνες τους την αντίσταση. Είμαι περήφανη για τους συντρόφους μου του ΣΥΡΙΖΑ που είπαν «όχι» και είναι χυδαία συκοφαντία ότι το έπραξαν σας έτοιμοι από καιρό. Ήμασταν έτοιμοι από καιρό να συνεχίσουμε την μάχη για τα μνημόνια με ακόμα περισσότερους».
Η κα Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα «Είναι πολιτική και ιστορική πραγματικότητα. Η χώρα οδηγείται σε εκλογές προκειμένου να συνεχίσει να παραβιάζει την λαϊκή εντολή έχοντας απελευθερωθεί από το βαρίδι όπως θέλουν οι εκβιαστές και ο παραιτηθείς πρωθυπουργός το ονόμασε κατάλοιπα. Είναι η πρώτη φορά που οι δανειστές – εκλογές δεν επεμβαίνουν κατά την προεκλογική περίοδο»