Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

«Διπλό» με ανατροπή του Ατρομήτου επί του Πλατανιά στα Χανιά

«Διπλό» με ανατροπή του Ατρομήτου επί του Πλατανιά  Ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πανηγύρισε. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε με 2-1 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Super League κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της περιόδου.

Στο 19΄ με αυτογκόλ του Κυβρακίδη έγινε το 1-0, στο 51΄ ο Λε Ταλέκ ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) και πέντε λεπτά πριν τη λήξη με την κεφαλιά του Ναπολεόνι οι Περιστεριώτες υποχρέωσαν την ομάδα της Κρήτης στη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα.
  Δύο λεπτά πριν το τέλος από τη σέντρα του Μενδρινού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φυτανίδη χωρίς να δοθεί η παράβαση από τον Θάνο (πέναλτι).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (84΄ Γουνδουλάκης), Ντίνας (67΄ Ζιλβάν Γκόμες), Μιλούνοβιτς (77΄ Μενδρινός), Γιακουμάκης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου):
Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης (46΄ Μπρίτο), Γοδόι (46΄ Λε Ταλέκ), Πίτου Γκαρσία (67΄ Στόιτσεφ), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι