Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Δύο επιτυχημένες παραστάσεις στο Δερβένι, από τη θεατρική ομάδα Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» με το έργο «Τρωάδες»

Δύο επιτυχημένες παραστάσεις στο Δερβένι, από τη θεατρική ομάδα Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» με το έργο  «Τρωάδες»
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε, στις 5 και 6 Αυγούστου, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Δερβένι, το έργο «Τρωάδες» του Ευριπίδη, από τη θεατρική ομάδα της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ».
Πλήθος συμπολιτών μας και επισκεπτών κατέκλυσε και τις δύο βραδιές τον αύλειο χώρο του Κέντρου και απήλαυσε τις ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών, σε μια πραγματικά υψηλού επίπεδου παράσταση.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Ηλ. Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγ.Κλειώση, Π.Καλύβας και Δ.Κάσσιος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Β. Τσιώτος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τη θεατρική ομάδα «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ», τη σκηνοθέτιδα του έργου κα Τ. Λουίζου, αλλά και όλους τους συντελεστές για την επιτυχία τους. Τους ευχαρίστησε για τη συνεχή συμβολή τους στην πολιτιστική κουλτούρα του τόπου μας και τις εξαιρετικές τους προσπάθειες για την ανάδειξη της τέχνης του θεάτρου.
Οι φετινές τους παραστάσεις, με την επιλογή ενός βαθιά αντιπολεμικού έργου, σε πραγματικά δύσκολους καιρούς, εμπλούτισαν την πολιτιστική πρόταση του Δήμου και του ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» για το 2015 και ανέδειξαν –για ακόμη μία φορά- την αξία του ερασιτεχνικού θεάτρου, την προσφορά του στην επικοινωνία, τη θέαση και τη δράση του κόσμου.