Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι από τον Κορινθιακό κόλπο στα βάθη της Μεσογείου «χάρισε» στο κοινό η Ορχήστρα Ανατολικής Λεκάνης Μεσογείου του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι  από τον Κορινθιακό κόλπο στα βάθη της Μεσογείου «χάρισε» στο κοινό η Ορχήστρα Ανατολικής Λεκάνης Μεσογείου του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης
Μία ακόμη επιτυχημένη συναυλία, αυτή τη φορά στον «Πύργο του Κορδή», στην Τ.Κ. του Πύργου, πραγματοποίησε η Ορχήστρα Ανατολικής Λεκάνης Μεσογείου του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Τη μαγική μουσική βραδιά, στο φως του φεγγαριού και με εντυπωσιακά εφέ φωτισμού, παρακολούθησε πλήθος κόσμου που «ταξίδεψε» από τον Κορινθιακό κόλπο στα βάθη της Μεσογείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κα Αγγελική Κλειώση και κ. Μάνος Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύργου κ. Προκόπης Βύζας και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Κλειώση, συνεχάρη θερμά όλους τους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης για την υπέροχη μουσική εμπειρία που «χάρισαν» στο κοινό και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή τους στο καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου.