Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Θεοδωράκης μετά από συνάντηση με Μεϊμαράκη: Είμαι υπέρ του να γίνουν εκλογές το συντομότερο - «Μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει αυτές τις εκλογές»


Θεοδωράκης μετά από συνάντηση με Μεϊμαράκη: Είμαι υπέρ του να γίνουν εκλογές το συντομότερο
Υπέρ της διεξαγωγής εκλογών το συντομότερο δυνατόν επανέλαβε ότι είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά από τη συνάντησή του με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει αυτές τις εκλογές» δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τη Βουλή, και συνέχισε: «Είναι όμως αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή».

Ερωτηθείς εάν στο μέλλον θα αποφάσιζε να συνεργαστεί με τη ΝΔ, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε ότι το κόμμα του πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι απαραίτητες για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

Όσον αφορά το «ζήτημα Κωνσταντοπούλου», ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη γιατί αποφάσισε να συναντηθεί μαζί της και πως του απάντησε ότι ήθελε να διερευνήσει τις πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου εκφράζουν το δικό της ψυχισμό και δεν είναι πολιτικές θέσεις» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, ερωτηθείς για την άποψή του στο ζήτημα.