Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Thedayaftergr

Με ένα βροντερό «ΝΑΙ» του ελληνικού λαού στην συμφωνία της 26ης Ιουνίου ο κ.Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατηφής, θα μεταβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να την υπογράψει και να φύγει ο λαός από τις ουρές των Τραπεζών. Δεν θα βρει δυστυχώς εκεί καμία συμφωνία για να υπογράψει, δεν θα μπορέσει να εκτελέσει ούτε και αυτή την εντολή του λαού του και θα έχει εξαπατήσει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό και την ιστορία του.
Με ένα βροντερό «ΟΧΙ»  του ελληνικού λαού στη συμφωνία της 26ης Ιουνίου ο κ.Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, υπερήφανος, θα μεταβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην την υπογράψει, να ζητήσει μία νέα συμφωνία πιο ανώδυνη για το λαό για να την υπογράψει και να φύγει ο καημένος λαός από τις ουρές των Τραπεζών. Η νέα συμφωνία που θα παραλάβει δυστυχώς για να υπογράψει θα είναι γεωμετρικά πολλαπλάσια σκληρήδεν θα μπορέσει να εκτελέσει και αυτή την εντολή του λαού του που θα μεταφερθεί πια στις ουρές για τρόφιμα και θα έχει εξαπατήσει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό και την ιστορία του.
Ο κ.Τσίπρας εκπροσωπώντας επάξια τους φτωχούς και πλούσιους Έλληνες ψηφοφόρους του αγωνίζεται για μία διαγραφή του χρέους, μία επιμήκυνσή του έστω σε αγέννητους Έλληνες. Μία μέθοδο συνήθη στην ελληνική ιστορία που διαιωνίζεται μέχρι τις μέρες μας και σκλαβώνει το λαό μας αλεπάλληλα. Ειδοποιός διαφορά τώρα όμως ότι ο κόσμος άλλαξε και απελευθερώνεται.
Φαεινές ιδέες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένο να προτάσσει τις ΗΠΑ για να κηδεμονέψουν την Ελλάδα της δολάριο-δραχμής, με ανυπολόγιστες συνέπειες σε όλους, κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι αληθινές. Τα αποτελέσματα καταστρεπτικά και καταδικαστικά αιώνια για ό,τι άλλο εκτός ευρώ.
Μετά το ιστορικό πλέον δημοψήφισμα της απάτης, όπου άλλο ψηφίζουν οι δανειζόμενοι Έλληνες και άλλο καταλαβαίνουν οι δανειστές Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι το μόνο βέβαιο ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ότι οι τράπεζες είναι κλειστές και από Δευτέρα άδειες από χρήμα. 
Πόσο μπορεί μία οικονομία και κοινωνία να αντέξει χωρίς χρήμα στον 21ο αιώνα, χωρίς να λιντσάρει ο ένας τον άλλο, είναι ένα βιολογικό και κοινωνιολογικό ζήτημα αναμφίβολα. Η Εθνική Καταστροφή από την Κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου και όλες τις Κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης θα είναι γεγονός σύντομα όμως και αναλόγως της έντασης του πόνου η ώρα της δίκης των φυσικών εκτελεστών και του ηθικού αυτουργού θα έρθει νομοτελειακά.
Τα πάντα θα διαλυθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες για να χτιστούν από την αρχή. Η καθεστηκυία τάξη της Μεταπολίτευσης της μίζας, με έξοχους πολιτικούς, θεσμικούς, επιχειρηματικούς και λαϊκούς ήρωες θα εξαφανιστεί ανεπιστεπτί και ανεξαρτήτως εξελίξεως. Σε ένα λαό που θα πεινάει κάθε μέρα όλο και περισσότερο ποιος θα έχει τα μούτρα να εμφανιστεί από την προ 5 Ιουλίου 2015 μ.Χ. σωτήρια ημέρα για την Ελλάδα για να τον νουθετήσει.
Ένα νέα Κράτος θα αντικαταστήσει το παρακράτος του χθες, που ξεψυχά μαζί με το λαό στις ουρές των ΑΤΜ και τα τρόφιμα προσεχώς. Ανόητες εκκλήσεις στο Στρατό για μία νέα Β.Κορέα είναι άξιες λύπησης σε ένα λαό που αρνείται να μετανοήσει και την ώρα του θανάτου του.
Ένα σκληρό format μόνο θα φτιάξει τη Νέα Ελλάδα. 

Καλό βόλι σε όλους μας για να δούμε ποιος θα σκοτώσει πρώτος την Ελλάδα, μέχρι να έρθει από τον ουρανό ο απελευθερωτής της που θα την αναστήσει...