Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

O Βασίλης Νανόπουλος σχετικά με την εκχώρηση του γηπέδου στην Παναχαϊκή

Εμφάνιση vnanodil2.jpgΣτην αιφνιδιαστική συνέντευξη τύπου του κ. Πνευματικού μαζί με τον κ. Κούγια και τον κ. Λαμπρινό σχετικά με την εκχώρηση του γηπέδου του Δήμου στην Παναχαϊκή αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.

Ο κ. Νανόπουλος υπογράμμισε την πλήρη μυστικότητα κάτω από την οποία έγιναν οι συγκεκριμένες κινήσεις, χωρίς τη λήψη ουδεμίας απόφασης από τα σχετικά θεσμικά όργανα όπως είναι το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων.

Τα σχετικά έγγραφα, όπως έδειξε στις κάμερες ο Β.Νανόπουλος, κινήθηκαν με εκπληκτικές ταχύτητες για τα δεδομένα του Δήμου, αφού τη μια μέρα κατατίθεται η σχετική αίτηση από τον κ. Κούγια και την επόμενη μέρα γίνεται δεκτό το αίτημά του άνευ όρων και χωρίς να διευκρινιστούν λεπτομέρειες σχετικά με τα έξοδα συντήρησης ή άλλες λειτουργικές δαπάνες που μπορεί να προκύψουν.

Στη συνέχεια ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε σε όσα σχετικά συζητούνται στην Πάτρα ενώ σημείωσε πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια η όλη διαδικασία αποτελεί "έμπνευση" του κ. Πνευματικού.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ χωρίς να έχει λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία και τους όρους, τα όποια αντισταθμιστικά οφέλη - αν υπάρχουν - δεν μπορεί να έχει σαφή τοποθέτηση. Δεν μπορούν να γίνονται υποδομές και προπονητικά κέντρα για μια επαγγελματική ομάδα την ώρα που ο Δήμος πρέπει πρωτίστως να δημιουργεί υποδομές για τους πολίτες.

Ο Δήμος Κορινθίων, οι φορείς, πρέπει να στηρίξουν τις ομάδες της Κορίνθου αν και κάθε φορά που ο κ. Πνευματικός και συνεργάτες του ενεπλάκησαν με την ομάδα της Κορίνθου τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες συμφωνίες χωρίς θεσμική ενημέρωση και διευκρίνιση των όρων.