Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αποχώρησε και η Γωγώ Καραλή από την εφημερίδα “Πελοπόννησος” λόγω συνταξιοδότησης


Μία από τις Πατρινές δημοσιογράφους με πολύχρονη και συνεπή πορεία στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, η Γωγώ Καραλή, κόρη του αείμνηστου «Πελοποννήσιου» Γιάννη Καραλή, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βγει στην σύνταξη.
Με δυνατή πένα, πλούσιο αρχείο και εξαιρετικό ρεπορτάζ τόσο στο ελεύθερο, όσο και στους τομείς του πανεπιστημίου, της εκκλησίας και της τοπικής ιστορίας και κοινωνίας αλλά και ενίοτε και στο πολιτικό, η Γωγώ Καραλή έχει αφήσει δυνατή την σφραγίδα της για πολλά χρόνια στον τοπικό Τύπο, μέσα από την καθημερινή συνεργασία και ενασχόληση της με την ιστορική εφημερίδα «Πελοπόννησος των Πατρών».
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Πάντως η είδηση για την αποχώρηση λόγω μελλοντικής συνταξιοδότησης της κυρίας Καραλή από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» προξένησε εντύπωση καθώς έγινε γνωστή λίγες μέρες αφότου δημοσιοποιήθηκε η αποχώρηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Αβραμίδη από την “Πελοπόννησο”, στην περίπτωση του οποίου υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες, οικονομική εκκρεμότητα από την επιχείρηση.

Thebest.gr