Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Εύκολα ο Αστέρας Δερβενίου 5 - 0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Gcthycaz
Εύκολη υπόθεση ήταν στο ‘Κώστας Βυζάς’ ο αγώνας του Αστέρα με τον ουραγό στη βαθμολογία και αδύναμο Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Ο Αστέρας νίκησε με 5 – 0, ενώ είχε πολλές άλλες ευκαιρίες για ευρύτερη νίκη.
Hop1pr0uObp8yscjΟ προπονητής του Αστέρα ξεκίνησε με  ένα μίγμα βασικών και αναπληρωματικών παικτών και κατά τη διάρκεια του αγώνα δοκίμασε πολλά σχήματα, απέναντι στη νεανική ομάδα του Ηρακλή, που μόνο για το φιλότιμο των παικτών της, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σε όλο όταν αγώνα ο Ηρακλής μόνο μια φορά, στο 3 – 0, έφθασε σε θέση βολής, αλλά ο Καλύβας είδε το σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του νεοεμφανισθέντος τερματοφύλακα του Αστέρα Δημ. Βασιλάρη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Αστέρα να εγκαθίσταται στο μισό γήπεδο και να πολιορκεί την εστία του τερματοφύλακα του Ηρακλή Καραγκούνη. Στο 8’ σε αναταραχή κοντά στην εστία του Ηρακλή, μετά από καραμπόλα της μπάλας στην πλάτη του Σιδέρη και στον Καραγκούνη, τελικά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. 
8cnw7wygΣτο 11’ σε γύρισμα του Σιδέρη, ο Ταμπουράκης σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής με τον Καραγκούνη ν’ αποκρούει με το ένα χέρι ασταθώς και ακολούθως η μπάλα να κτυπά στην πλάτη του Κουρούμαλη και να καταλήγει στα δίκτυα. Στο 20’ ο Μαστρογιαννόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Αντωνόπουλος, αφού κοντρόλαρε την μπάλα, με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2 – 0. 
Bfk1yyzn
Στο 36’ ο Μερκούρης, μετά από ατομική ενέργειά του, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή. Προηγούμενα οι Πεθαίνος, Ταμπουράκης, Μερκούρης  και Σιδέρης είχαν κι άλλες τελικές προσπάθειες, ο οποίες όμως είτε ήταν άστοχες είτε πήγαν πάνω στον Καραγκούνη.
Jhasl8gj
Στο β’ μέρος και στο 49’, ο Μαστρογιαννόπουλος μετά από επέλασή του από δεξιά έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Σιώζος εκτέλεσε από κοντά τον Καραγκούνη για το 3 – 0. 
Στο 62’ ο Κουτρούλης έβγαλε ‘ασσίστ’ στον Σιώζο και αυτός σκόραρε για το 4 – 0.
5u55vx3wΟ αγώνας έχασε το ενδιαφέρον του, μιας και οι του Αστέρα ‘κατέβασαν ταχύτητα’, αλλά και ο Ηρακλής που έπαιζε με 10 παίκτες , λόγω αποχώρησης του Γ. Κουρούμαλη που τραυματίστηκε και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή στον πάγκο του, δεν μπορούσε να βγει από την περιοχή του. Τελικά στο 85’ ο δραστήριος Μερκούρης σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει και να περνά πάνω από τον εξελθόντα Καραγκούνη, για το 5 – 0.
9sqr8yz5
Συμπερασματικά ο Αστέρας πήρε εύκολα τους βαθμούς της νίκης και δόθηκε και η ευκαιρία στον προπονητή του κ. Κουρούπη να δει παίκτες και σχήματα σε αγωνιστικό ρυθμό. Βέβαια ο αντίπαλος δεν είχε δυνατότητες αντίστασης και έτσι στο τέλος του αγώνα όλοι ενδιαφέρονταν για τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων της αγωνιστικής.
Ο διαιτητής κ. Κεκερής και οι βοηθοί του κ.κ. Βλαχοπάνος και Βασιλείου, που είχαν να διαιτητεύσουν έναν εύκολο αγώνα, τα πήγαν εξαιρετικά.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Δ. Βασιλάρης, Μαστρογιαννόπουλος, Μπάκας, Μετεβελής, Ψαρρός, Καψάλας, Αντωνόπουλος (54’Αλούσι), Μερκούρης, Σιδέρης (46’ Σιώζος), Ταμπουράκης, Πεθαίνος (59’ Κουτρούλης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr