Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Νέο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στη Περαχώρα με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και βαν

Πριν από λίγη ώρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εντόπισε ένα σπίτι στη Περαχώρα Λουτρακίου, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός ως κρησφύγετο, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν εκεί έχουν βρεθεί όπλα.
 Αυτό το κρησφύγετο, φέρεται να σχετίζεται με τη νεαρή σύντροφο του Ξηρού, η οποία είναι πιθανό να τον έκρυβε στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει η εξερεύνηση του χώρου βήμα - βήμα, από τους ειδικούς των εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το σπίτι βρίσκεται σε απόμερο σημείο έξω από την πόλη του Λουτρακίου και το είχε νοικιάσει το περασμένο καλοκαίρι η σύντροφος του Ξηρού με την πλαστή ταυτότητα που είχε, ενώ εδώ σημειώνουμε πως το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική.
Έξω από το σπίτι βρίσκονται παρκαρισμένα δύο - τρία αυτοκίνητα κι ένα βαν. Ίσως πρόκειται για το βαν που θα χρησιμοποιούνταν για την επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έσπασαν την πόρτα και στον διάδρομο του σπιτιού βρήκαν κάποια τάπερ, από τα οποία εξείχαν καλώδια. Τότε κάλεσαν το ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) για να ερευνήσουν και να ασφαλίσουν τον χώρο και όταν κριθεί πως είναι ασφαλείς, τότε οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής θα ερευνήσουν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή.

Το βαν που βρέθηκε στο σπίτι, φέρεται να είναι κλεμμένο από τον Ιούνιο, από την ίδια περίοδο δηλαδή που ενοικιάστηκαν τα σπίτα σε Ανάβυσσο και Λουτράκι.

Ακόμη, έξω από το σπίτι υπάρχει παρκαρισμένο ένα τζιπ, για το οποίο γίνονται επίσης έρευνες. 


newsit,gr