Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τριανταφυλλόπουλος & Στιλ "γλήτωσαν" τον Παναθηναϊκό από ήττα στα Γιάννινα


Όπως και το... πρώτο μέρος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες», έτσι και το δεύτερο δεν ανέδειξε νικητή. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), στην αναμέτρηση που άρχισε την Κυριακή, όμως διεκόπη λόγω της πυκνής ομίχλης, για να συνεχιστεί  
σήμεραΔευτέρα από το 27ο λεπτό.
Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να μένει στην τρίτη θέση, πλέον όμως επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έξι πίσω από τον Ολυμπιακό Το ματς ξεκίνησε από το 27ο λεπτό και, μετά από 14 λεπτά καθυστερήσεων, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια ομάδα να είναι ιδιαίτερα απειλητική.
Η πρώτη μεγάλη φάση δημιουργήθηκε στο 54ο λεπτό από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη σέντρα του Ίλιτς, ο Κοροβέσης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα, αφού άλλαξε πορεία με την παρέμβαση των Στιλ-Τριανταφυλλόπουλου, έδειχνε να καταλήγει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.
Τελικά ο Τριανταφυλλόπουλος με υπερπροσπάθεια την απομάκρυνε την τελευταία στιγμή, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του. Στο 61΄ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ακόμη μία καλή ευκαιρία.
Ο Τσάβες, μετά από... καραμπόλες στην άμυνα του Παναθηναϊκού, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με αποτέλεσμα η φάση να τελειώσει με την παρέμβαση της «πράσινης» άμυνας, αλλά και του Στιλ.
Το ματς «πήρε φωτιά» μετά το 80ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός «καρδιοχτύπησε» τους γηπεδούχους στο 84ο λεπτό, όταν, από τη σέντρα του Ζέκα, ο Καρέλης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 86΄ ο Μανιάς σούταρε άουτ για λογαριασμό του ΠΑΣ, ενώ στο 87΄ ο Καρέλης προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Βελλίδη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο ΠΑΣ «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Στιλ με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσουκαλά.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βελλίδης έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Καρέλη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα (90΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς (80΄ Μανιάς), Χαρίσης, Τσάβες, Ναδάλες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85΄ Κλωναρίδης), Ντίνας (56΄ Μπεργκ), Ατζαγκούν (71΄ Δώνης), Καρέλης.


Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στην Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.
Η Ξάνθη από τη μια διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ, ενώ ο Πανθρακικός από την άλλη προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά σκληρός τα τελευταία χρόνια.