Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Στυλιανίδης, από το χώρο του αθλητισμού στο στίβο της πολιτικής υποψήφιος με το Ποτάμι στην Κορινθία

Μία ακόμη υποψηφιότητα από τον αθλητικό κορινθιακό χώρο  αυτή τη φορά , κάνει την εμφάνισή της  γιο πρώτη φόρα στα πολιτικά δρώμενα της Κορινθίας. Πρόκειται για τον 51χρονο επιχειρηματία , Παναγιώτη Στυλιανίδη , που είναι μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Κόρινθος, Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του 1ουΑθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ KWONDO Νομού Κορινθίας και Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑEKWONDΟ.

Ο κ. Στυλιανίδης κατέρχεται στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά, ως υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη

Γεννήθηκε το 1964. Σπούδασε ναυτιλιακά και εργαζόμενος σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, με την ειδικότητα του πτυχιούχου φροντιστή, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου.

Ολοκληρώνοντας την ναυτική του καριέρα, απόκτησε οικογένεια, είναι πατέρας δύο αγοριών, (φοιτητές σήμερα) και δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά στη  Κορινθίας, όπου σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, ιδρύει και διευθύνει τα πρώτα Κέντρα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο Νομό.