Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

O GAME CHANGER ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Όλα ήταν προβλέψιμα μέχρι τη σημερινή πτώση Σαμαρά. Άλλο ένα κάστρο ως συνήθως έπεσε από μέσα, με την ανοχή των επίδοξων διαδόχων. Ο κ.Βενιζέλος που στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι είχε τη διέξοδο διαφυγής του. Οι κ.κ. Κουβέλης και Καμένος είχαν κάνει την επιλογή τους και τώρα αναμένουν τα ανταλλάγματα. Ο κ.Θεοδωράκης έπλεε πάνω στο ποτάμι αμέριμνος. Ο κ.Μιχαλολιάκος  με τη σημερινή αντιπατριωτική ψήφο του είχε την ελπίδα του στο Θεό του. Όλοι ήταν ευτυχισμένοι.
Αυτό που κανένας δεν υπολόγιζε ήταν ο τρελός του χωριού. Ο απρόβλεπτος. Αυτός που απείλησε την Ευρώπη με άγνοια κινδύνου και έπεσε με μία σφαίρα στην πλάτη. Αυτός που μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών και να σπρώξει τους διαλύτες της χώρας στα τάρταρα, χωρίς να πέσει και ο λαός στο κενό.
Το σταυρόλεξο πλέον έγινε για δυνατούς λύτες με την κάθοδο του κ.Γ.Α.Παπανδρέου και η μανία εμπόδισης του αποδεικνύει τον κίνδυνο για το οργανωμένο σχέδιο της διάλυσης της χώρας. Τι θα συμβεί αν το ΠΑΣΟΚ δύσει μαζί με τις αρχές που πρέσβευε, μία για πάντα. Τι θα γίνει αν το ποτάμι χαθεί στη θάλασσα. Τι θα γίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ χαθεί στη μαύρη τρύπα του εαυτού του. Τι θα γίνει αν η Χρυσή Αυγή οξειδωθεί ανέλπιστα. Τι θα γίνει αν ο Σαμαράς γυρίσει την παρτίδα και κερδίσουν τα λευκά.  
Όλα αυτά από έναν ημιθανή που πίστεψε το 2009 ότι μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Να ασφαλίσει τη βόμβα που έριξε σε όλη την οικουμένη το πρώτο τραπέζι του Μπαϊρακτάρη. Ο σύντροφος του Πούτιν με το μπλε κοστούμι.
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δύο σενάρια υπάρχουν για την Ελλάδα πια. Να μείνει όπως έχει και να μεγαλώσει αργότερα ενωμένη ή να γίνει μικρότερη γρήγορα διχασμένη. 
Ας αποφασίσει ο λαός. Πάντα θα υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες για τις επόμενες γενιές... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr