Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Έλεος με την υποκρισία για τις σπουδές του ληστή-αναρχικού με το καλάσνικοφ

kalasnikof-gun
Πόση καούρα έχει το πολιτικό σύστημα της χώρας, υπουργοί και ΣΥΡΙΖΑ, για την ελεύθερη πρόσβαση του ληστή – αναρχικού με το καλάσνικοφ στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Πόσο ακόμη θα αντέξουμε τους πολιτικούς από όλα τα κόμματα και κυρίως από το ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Βουλής να μας λένε πως πρέπει να δούμε τον "Νικολάκη" με άλλο μάτι γιατί είδε τον Γρηγορόπουλο να δολοφονείται..


Αυτοί που είδαν τους γονείς τους να κρεμιούνται σε μία αποθήκη γιατί πνίγηκαν από τους τοκογλύφους, την εφορία, τον ΟΑΕΕ, το ΙΚΑ ή τις τράπεζες, τι πρέπει να κάνουν;

Αυτοί που είδαν τους γονείς τους να πεθαίνουν χωρίς αξιοπρέπεια ανασφάλιστοι και χωρίς υπηρεσίες, τι πρέπει να κάνουν;

Αυτοί που έμειναν άστεγοι τι πρέπει να κάνουν;

Αυτοί που έχασαν τις δουλειές τους, τις επιχειρήσεις τους και τις περιουσίες τους, τι πρέπει να κάνουν;

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν εκατομμύρια λόγους για να οδηγηθούν στη βία.

Όμως η Ελληνική κοινωνία έχει επιλέξει να βγει από την κρίση ενωμένη απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που με την υποκρισία και αλαζονεία του, θέλει να διχάσει και να θέτει μονίμως εκβιαστικά διλήμματα.

Κύριοι υπουργοί και βουλευτές, μην προκαλείτε με την υποκρισία σας και τις δήθεν αριστερές σας ευαισθησίες. Δεν θα κερδίσετε καμία ψήφο. Αντιθέτως μας εξοργίζετε.. Ο Ρωμανός, ότι και να του συμβεί από δική του υπαιτιότητα, δεν πρόκειται να γίνει σύμβολο. Για κανέναν. Μόνο για κάποιους κουκουλοφόρους και αριστερούς κουλτουριάρηδες που αναζητούν άλλοθι και πρότυπα, στην άδεια τους ζωή.

Πολιτικός κρατούμενος δεν είναι κάποιος που κλέβει, καίει, βανδαλίζει και από τύχη δεν σκοτώνει και ΚΥΡΙΩΣ δεν μεταμελεί.

Και ενώ δεν μεταμελεί, εκβιάζει την Ελλάδα πως θα «πεθάνει» αν δεν του παρασχεθούν οι υπηρεσίες σπουδών του «καπιταλιστικού» συστήματος που θέλει να εξοντώσει..

Έλεος με την υποκρισία αυτών που βλέπουν κάτι αθώο και παιδικό, σε ένα ληστή – αναρχικό που δεν ξέρει τι να κάνει τη ζωή του..

Ας πεθάνει για την Κύπρο, για τα Ίμια, για τη Μακεδονία.. για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην κρίση, για αυτούς που υποφέρουν ... και όχι γιατί θέλει να σουλατσάρει ελεύθερος στα ΤΕΙ... με τη συνοδεία 50 αστυνομικών μήπως και δραπετεύσει..

Έχει χαθεί η αίσθηση του μέτρου... και σε αυτό συνηγορούν ασυλλόγιστα και οι πολιτικοί της γυάλας.

Γρηγόρης Σταματιάδης
www.tokentro.gr