Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η Εκδηλωση βραβευσης για τους επιτυχόντες στην τριτοβαθμια εκπαιδευση απο το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης




http://www.freddotv.gr/wp-content/uploads/2014/10/DSC_0696-2.jpg
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργάνωσε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου . στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός μια σεμνή τελετή προς τιμήν των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.
DSC_0561 (2)Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ιερείς, Διευθυντές σχολείων, γονείς και μαθητές.
Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Έφη Ναστάτου και χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η Αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Κλειώση, ο κ. Σπυρίδωνας Λιόρδος, Αρχιερατικός Επίτροπος – εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κ. Ανδρόνικος Μαυρόπουλος.
Όπως κάθε χρόνο ο κ. Δημήτρης Καζάνης, εις μνήμη των γονιών του, βράβευσε τις τρεις πρώτες μαθήτριες με χρηματικό έπαθλο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η Καρανικόλα Παρασκευή (Ιατρική Πάτρας), η Κεχαγιά Αικατερίνη (Νομική Θεσσαλονίκης) και η Μαγγίνα Αθηνά (Αξιωματικών Νοσηλευτικής).
Εκτός από τους μαθητές τιμήθηκαν : Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου, που κατέλαβε την 3η θέση στο Σχολικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 
Ξυλοκαστρο\Εκδηλωση βραβευσης επιτυχοντων στην τριτοβαθμια εκπαιδευσηΟ κ. Χρήστος Φιαμέγκος για την 1η θέση στο Excel σε Πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft για τα προγράμματα του Office Word – Excel και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Microsoft, που έλαβε χώρα στην Washington DC των ΗΠΑ.
Η κ. Σοφία Φιλιππάκη, υπάλληλος του Δήμου, για την επιτυχία της στους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων που πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι τον Σεπτέμβριο του 2014.
Η ομάδα παιδιών των συντοπιτών μας, που μετά από μια εκδήλωση που έκαναν, προσέφεραν τις οικονομίες τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους απόρους του Δήμου.
Σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.