Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σοκ στην Κήρινθο Ευβοίας: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης - Ένας σοβαρά τραυματίας και άλλοι 4 νεαροί στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Κήρινθος: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης - Ένας σοβαρά τραυματίας και άλλοι 4 νεαροί στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)
Σοκ στην Εύβοια - Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κηρίνθου Γιάννης Συκιώτης, βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γήπεδο...
Η τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στις 18.00 το απόγευμα και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο 30χρονος συμμετείχε στην προπόνηση της τοπικής ομάδας, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από τον κεραυνό και πέθανε ακαριαία.

 Άμεσα μεταφέρθηκε από τους συμπαίκτες του στο κέντρο υγείας Μαντουδίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά ωστόσο, καθώς ο αδικοχαμένος παίκτης, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο Μετόχι, είχε ήδη φύγει από τη ζωή.
 Από την πτώση του κεραυνού τραυματίστηκαν επίσης 5 συμπαίκτες του, (ο ένας πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας) ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

 eviazoom.gr