Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση επιτροπής αγώνα Πανφενεατικής κινητοποίησης



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1RXLyk-YV_Jab5obPvmJXVGplPISF_BbEYTpLS7aTRHC2ZbjOuXRCy3l-y1_f_L4GgxczNNhHrCZtREQVMM3vEhD5Qe3rhcwPCOGHxjVn_47LQjaSCxdMR_eKr1-P5onHOvdjFlA1wq4/s1600/28005.jpg 
Η επιτροπή αγώνα Πανφενεατικής κινητοποίησης, καλεί όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων του τ. Δήμου Φενεού, των Πολιτιστικών Συλλόγων, τους Επιχειρηματίες τις εστίασης που δραστηριοποιούνται στο Φενεό, Αγρότες, φίλους του Φενεού και κάθε ενεργό πολίτη Φενεάτη και όχι μόνο, να συμμετάσχει και να συνδράμει δια της παρουσίας του, την επιτροπή αγώνα για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και έντονη προτροπή πολλών Φενεατών, φίλων και όχι μόνο, ώστε:
   Σε λίγο καιρό προτίθεται  να καλέσει τα Μ.Μ.Ε. της Κορινθίας, τους Πολιτικούς όλων των βαθμίδων διοίκησης, τον Δήμαρχο Σικυωνίων και τον αντιδήμαρχο Φενεού  σε συνάντηση μπροστά στον ανδριάντα του Παπανίκα, στη Καστανιά (πλησίον Κοιμητηρίου), με σκοπό όλοι μαζί, να ενημερώσουμε  και να διαμαρτυρηθούμε ανυποχώρητα αυτή τη φορά, για τον επί τρεις και πλέον δεκαετίες εμπαιγμό που γίνεται σε βάρος της περιοχής Φενεού, των Φενεατών, των φίλων και επισκεπτών, για την μη αποπεράτωση του έργου παράκαμψης της Καστανιάς! 
     Προκειμένου να μην ενταφιάσουμε τις ελπίδες των Φενεατών στο κοιμητήριο της Καστανιάς, πλησίον του οποίου σκηνοθετήθηκαν κι' αυτή τη φορά προεκλογικές παραστάσεις και με σύνθημα: Οι Φενεάτες δεν εμπαίζονται πλέον! Τα 33 χρόνια είναι πολλά! Οι Φενεάτες πλέον δεν επιτρέπουν την συνέχιση του εμπαιγμού των!!!!!!!!  33 μαρτυρικά χρόνια είναι πάρα πολλά!!!!!!

Για το λόγο αυτό και για άλλους, που θα αναρτηθούν σύντομα στο διαδίκτυο που θα θορυβήσουν πολλούς για τις διαχρονικές ευθύνες τους,  παρακαλεί όλους τους προαναφερόμενους, πρόσωπα, φορείς κ.λ.π να είναι παρόντες και να συνδράμουν στη προσπάθεια! Αδιαφορία, αμέλεια, ολιγωρία και ό,τι άλλο,  αυτή τη φορά είναι "εγκληματικά" αδικαιολόγητα και για το πρόσθετο λόγο ότι θεωρείται η τελευταία! Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να αναλογισθεί ο καθένας μας, για το τί θα έχει ν' απαντήσει στους μελλοντικούς επικριτές του!

                                                               Η επιτροπή αγώνα
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΝΕΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΝΕΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.ΚΑΤΩ ΤΑΡΣΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΝΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΣΙΑΣ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΝΟΥ

(συνεχίζονται οι εγγραφές….)

Σ.Σ. Εμείς όμως είμαστε εδώ σε επιφυλακή , ας μας συγχωρέσουν οι υπεύθυνοι που ακόμα και τώρα είμαστε άπιστοι "Θωμάδες", άλλωστε τριάντα χρόνια όπως έλεγε και η μακαρίτισσα η μάνα μου « τι να σου θυμηθώ κρεμμυδάκι μου,  την καούρα σου !!
Και ως δια μαγείας, τα έργα στην Καστανιά ξανάρχισαν…
Πείτε μας καχύποπτους πείτε μας περίεργους αλλά μην μας χαρακτηρίστε κακεντρεχείς. Δεν φταίμε εμείς.
Τρεις εβδομάδες πριν με την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ στο "Πολιτιστικό Βήμα Φενεού" σας κάναμε γνωστό ότι οι εργασίες στον δρόμο Λαύκας-Καστανιάς είχαν σταματήσει εδώ και ένα μήνα κι ενώ δεν υπήρχε κάτι σε μηχάνημα εργάτη ή εργαλείο ο δρόμος παρέμεινε κλειστός.
Σήμερα 22 Οκτωβρίου τα έργα ξανάρχισαν, ΝΑΙ είναι γεγονός άρχισαν οι εργασίες σε πυρετώδεις ρυθμούς για να μπορέσουμε να προλάβουμε τον επερχόμενο χειμώνα…. φυσικά ο δρόμος είναι κλειστός λόγω των εργασιών για την ασφάλεια των διερχομένων αυτοκινήτων αλλά και για την απρόσκοπτη εργασία των συνεργείων…
Σ.Σ. Εμείς όμως είμαστε εδώ σε επιφυλακή , ας μας συγχωρέσουν οι υπεύθυνοι που ακόμα και τώρα είμαστε άπιστοι "Θωμάδες", άλλωστε τριάντα χρόνια όπως έλεγε και η μακαρίτισσα η μάνα μου « τι να σου θυμηθώ κρεμμυδάκι μου,  την καούρα σου !!