Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΑΟ Λουτρακίου απέκλεισε με 4 - 1 την Βάρδα

Λουτράκι: Άψογη φιλοξενία από Αιολικό  | onsports.gr
Μεγάλη νίκη  με σκορ 4-1 σημείωσε ο ΠΑΟ Λουτρακίου επί του ΠΑΟ Βάρδας κι έτσι στη συνέχεια του κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον  Παναργειακό που κέρδισε με γκολ του Ετοφ στο 86΄ 1 - 0 τον Πανελευσινιακό .
Στο Λουρτάκι μόλις στο 14’ ο Χρυσαφίδης είχε δοκάρι, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να πετύχει το 1-0 για την ομάδα του Λουτρακίου.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 33’ ο Αποστολάκης έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη, ήταν και πάλι καλύτεροι και ανέβασαν το σκορ στο 3-0 με τον Διαμαντόπουλο, για να κάνει το 4-0 ο Βασίλης Παπουτσής (58’).
Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν, ήταν το γκολ της τιμής με τον Ανδριέλο, για το τελικό 4-1. 
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Κόντης, Τσώκος, Γκαρμίρης, Νώτης, Μαυρέλης, Πέτρου (59' Μπελεβέτης), Σιώκος (69' Ζερβός), Αποστολάκης, Παπουτσής (73' Πράττος), Διαμαντόπουλος, Χρυσαφίδης 
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Κώστας Σταματίου): Γλύκος, Γαλανόπουλος, Τριγάζης (58' Πολίτης), Γκούτρας (46' Σκοτζάι), Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Φωτόπουλος, Σιδέρης, Ζάκοφ, Σαραντόπουλος, Σωτηρόπουλος (46' Σκιαδόπουλος)
Σαρωτική ήταν η Καλαμάτα  καθώς το Σάββατο σκόρπισε τον Ερμή Κιβερίου στο ΔΑΚ Λέρνας με 6-1. Η «Μαύρη Θύελλα» πήρε το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την  Δόξα  Η Καλαμάτα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό ο Γεωργακόπουλος πέτυχε το 0-1. Στο 10’ ο Χαρίτος με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2 και στο 18’ ο Τριάντος σημείωσε το 0-3. Στο 55’ ο Σκάρος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 80’ και 85’ ο Ηλιόπουλος βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενος. Στο 83’ είχε προηγηθεί το γκολ της… τιμής του Ερμή, όπου ο Δημάκος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα.
Μεγάλη πρόκριση στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε η Δόξα Μανωλάδας, που επικράτησε 1-0 του Αιολικού, χάρη σε γκολ του Μελετίδη στο 72’