Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ενθουσιώδης υποδοχή για τον Ευρωπαίο Αστέρα (photos+video)


Λίγο μετά τις 20:30  έφτασε στην Τρίπολη η αποστολή του Αστέρα μετά την σπουδαία επιτυχία της και την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει στην πρεμίερα της στο Euroapa League με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
Οι οπαδοί του Αστέρα άρχισαν να συγκεντρώνονται απο πολύ νωρίς στον περιβάλοντα χώρο του γηπέδου ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με την προσμονή να είναι μεγάλη για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές της Πόλης.
Το λεωφορείο με την αποστολή του Αστέρα έφτασε στο γήπεδο με συνοδεία αυτοκινήτων  φίλων  της Αρκαδικής ομάδας που κόρναραν σε όλη την διαδρομή. Μόλις οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα αντίκρυσαν το πούλμαν άρχισαν να τραγουδάνε συνθήματα, να κυματίζουν τα κιτρινομπλέ κασκόλ και να ανάβουν καπνογόνα, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας να πνίγονται στις αγκαλιές του κόσμου.
Ο Φακούντο Πάρα, που ήταν και ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης, έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της Αρκαδικής ομάδας.
Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές Σάκης Παντελιάδης και Φακούντο Παρα μίλησαν για την επιτυχία της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη ,τη συνέχεια στη διοργάνωση και φυσικά για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή.

Video: 
arcadiaportal.gr