Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

O Πελοπίδας Καλλίρης και ο Γιώργος Πετρίτσης στην συνεδρίαση του LTO Λουτρακίου

Εμφάνιση SANY3914.JPG

 Ο Πελοπίδας Καλλίρης Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και ο Γιώργος Πετρίτσης περιφερειακός σύμβουλος με αρμοδιότητα τα θέματα του τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας παρευρέθησαν μετά από πρόσκληση την Παρασκευή 19-9-2014 στην συνεδρίαση του LTO Λουτρακίου παρουσία του δημάρχου Γεώργιου Γκιώνη
Από την μεριά του προέδρου του LTO κου Σπύρου Καραβούλη, υπήρξε πλήρη ενημέρωση του σκοπού ιδρύσεως του συγκεκριμένου οργανισμού, αλλά και για τις δράσεις που έχουν αναληφθεί κατά την τριετή λειτουργία του . 
Αναλύθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στον τομέα του τουρισμού. Από την μεριά του κου Καλλίρη υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Μεταφορών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου της μετατροπής του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολής σε πολιτικό αεροδρόμιο . 
Η μετατροπή αυτή αποτελούσε το πάγιο αίτημα όλων των φορέων του τουρισμού στην Κορινθία . Ενημέρωσε ότι βασική προτεραιότητα τόσο της Π.Ε. Κορίνθιας όσο και της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η αναβάθμιση του Ισθμού, αφού αποτελεί τον δεύτερο τουριστικό προορισμό της Πατρίδας μας. 
Ο κος Γιώργος Πετρίτσης αναφέρθηκε ότι από την θέση που τον όρισε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης θα στηρίξει με το μέγιστο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του LTO, αφού άλλωστε ο οργανισμός είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά αποτελεί και τον μοναδικό συγκροτημένο φορέα τουρισμού στην Κορινθία. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αναβάθμισης του κεντρικού ιστού της πόλης του Λουτρακίου και στην ολοκλήρωση του περιφερειακό δρόμου , δράσεις που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης του Λουτρακίου . 
Επίσης ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του LTO πρότειναν στον Γιώργο Πετρίτση την συμμετοχή του στο Δ.Σ του LTO , ο οποίος και αποδέχθηκε αυτή την πρόταση . 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ