Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Καμίνης έβαλε τον Άρη υπεύθυνο για την τουριστική προβολή της Αθήνας


kaminisaris
Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο όρισε ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.
Mε αφορμή τη συμφωνία που έκλεισε με την παράταξη του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής, ο κ. Καμίνης θύμισε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για συναίνεση, όπως και τις μετεκλογικές τοποθετήσεις του για υλοποίησή τους.
«Από τις πρώτες ημέρες της επανεκλογής μου ξεκαθάρισα ότι συνεπής στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις θα επιζητήσω τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και τη μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση απόψεων.
Για αυτό το λόγο απηύθυνα πρόσκληση συνεργασίας στις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, την “Ανοικτή Πόλη” με επικεφαλής το κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παράταξη “Αθήνα Μπορείς” με επικεφαλής τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο. Επιζητώ τη συνεργασία με ανάληψη συγκεκριμένων θέσεων ευθύνης, βάσει συγκεκριμένου πλαισίου συμφωνίας».
Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι «αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας».