Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ αφήνει ο Λαφαζάνης

LAFAZANIS-TSIPRAS
  • 3


«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε δικαιολογίας»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη αφήνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην Ημερησία.
«Το πρόγραμμα του κόμματος θα εφαρμοστεί χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι τέλους» διαμηνύει ο επικεφαλής της Αριστερής Πτέρυγας.
Αναφερόμενος στο ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης «τονίζει πως δεν υπάρχουν θέματα που απαγορεύονται στον δημόσιο διάλογο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε δικαιολογίας».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκλείει δε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία όχι μόνο με τη ΝΔ, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως της ηγεσίας του.
Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε στοχευμένες φορολογικές μειώσεις, τονίζει στο μεταξύ σε συνέντευξή του στους Financial Times ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας παράλληλα τη βούλησή του η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.
Όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην αγγλική οικονομική εφημερίδα, στόχος του είναι να μεταρρυθμίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι να τη διαλύσει, και προσπαθεί να μεταδώσει το μήνυμα αυτό στο εξωτερικό.
arouraios.gr