Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Το… χάπενινγκ Λυριτζή-Οικονόμου για τους “Αταίριαστους”

Vassilis-Lyritzis-Dimitris-Oikonomou

Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχτηκαν με τον δικό τους τρόπο τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, που ξεκινούν ως “Αταίριαστοι” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από σήμερα το μεσημέρι.
Οι γνωστοί παρουσιαστές, που έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους κοινό, μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, και να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, αφιερώσαν ένα μικρό… χάπενινγκ στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.
Τους υποδέχτηκαν όρθιοι στο στούντιο της “Πρώτης Γραμμής”, την τελευταία μισή ώρα της εκπομπής, και στη συνέχεια τους έβαλαν να καθίσουν δίπλα τους, με τον Βασίλη Λυριτζή να επιλέγει τον Χρήστο Κούτρα και τον Δημήτρη Οικονόμου να έχει δίπλα του τον Γιάννη Ντσούνο.
Μετά τις καθιερωμένες… συμβουλές, και αφού η τετράδα των παρουσιαστών σχολίασε την επικαιρότητα, η εκπομπή έκλεισε με την Άννα Μπουσδούκου να πλησιάζει το πάνελ, και να εύχεται με τη σειρά της καλή επιτυχία στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, η εκπομπή των οποίων θα μεταδίδεται στις 12.00 κάθε μέρα, Δευτέρα-Παρασκευή.