Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Προκαλούν την κοινωνία, περιγελούν τις ελεγκτικές αρχές έχοντας εξασφαλίσει μια ιδιότυπη ασυλία απ το σύστημα. Πρόκειται για τους μεγάλους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ, τους...
οποίους οι μηχανισμοί του ΣΔΟΕ δεν βρήκαν ακόμα... χρόνο για να τους ελέγξουν και να τους παραπέμψουν για τα περαιτέρω
στη Δικαιοσύνη.
Ένας απ΄ αυτούς που εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις εκατομμυρίων, οργάνωσε ένα προκλητικά χλιδάτο πάρτι στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Πρόκειται για στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας, που είχε διωχθεί και οι ιδιοκτήτες της τον κατηγορούν για πολλά και διάφορα.
Με συντροφιά δέκα ακόμα κολλητούς του ο κύριος αυτός έκαψε στην κυριολεξία τον Αστέρα. Κάποια στιγμή γύρω στα μεσάνυχτα, η νύχτα έγινε μέρα, αφού ένα καΐκι έριχνε διαρκώς πυροτεχνήματα για να διασκεδάσει η παρέα των φοροφυγάδων.
Προκλητικότατος ο πρωταγωνιστής του πάρτι της χλιδής υποσχόταν στην παρέα του, ότι του χρόνου τα βεγγαλικά θα πέφτουν από ελικόπτερα. Προφανώς δεν ανησυχεί για τη λίστα Λαγκάρντ, ούτε για τις ποινικές συνέπειες. Γιατί γνωρίζει ότι στις φυλακές Κορυδαλλού συνωστίζονται μόνο κάτι ταλαίπωροι μεροκαματιάρηδες, που δεν έχουν να  πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ οι φοροφυγάδες και μάλιστα αυτοί που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, έχουν  εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο.
Μήπως τελικά θα πρέπει να παρέμβει κανένας εισαγγελέας για να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τους πρωταγωνιστές της λίστας της ντροπής, οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται όχι μόνο γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τις ελεγκτικές αρχές και την Δικαιοσύνη, αλλά το κυριότερο εξακολουθούν να προκαλούν την κοινωνία που βρίσκεται σε απόγνωση και φαρμακώνεται
καθημερινά απ΄ τις αθλιότητες των φοροφυγάδων.

fimotro.gr