Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Οι «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» στο Δερβένι παρουσιάζουν το έργο «ZOO STORY by Edward Albee»

Αυλή Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Ιουλίου Δερβένι, ώρα 21.30
Το τμήμα ενηλίκων της Θεατρικής Ομάδας της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» θα παρουσιάσει το έργο «ZOO STORY by Edward Albee», Σκην. Τ. Λουίζου.
Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών αυστηρά.
Είσοδος Ελεύθερη
Το «The Zoo Story» είναι το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Edward Albee που έχει τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο Pulitzer και γράφτηκε το 1958.
Το έργο διερευνά την απομόνωση, τη μοναξιά, την κοινωνική ανισότητα, τη βία  και την απανθρωπιά μέσα στην καπιταλιστική και «καθώς πρέπει» Αμερικανική κοινωνία.

Ο Peter και ο Jerry θα συναντηθούν ένα Κυριακάτικο απόγευμα στο Central Park της Νέας Υόκρης και θα μοιραστούν το ίδιο παγκάκι.
Ο Jerry είναι απελπισμένος και επιζητά μια ουσιαστική συνομιλία με ένα άλλο ανθρώπινο ον. Ο Peter επιλέγει να τον ακούσει. Όμως ο Jerry εισβάλλει σιγά – σιγά στην ειρηνική ζωή του Peter ανακρίνοντας τον και αναγκάζοντάς τον να ακούσει ιστορίες από τη ζωή του, αλλά και το λόγο που βρίσκεται πίσω από την επίσκεψή του στο ζωολογικό κήπο.
Τα στοιχεία του έργου, το ειρωνικό χιούμορ και η αδιάκοπη δραματική αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Jerry φτάσει τον Peter στο δικό του επίπεδο και τον αναγκάσει να δει επιτέλους την «αλήθεια»!!!
Παίζουν
Γιώργος Κορδούλης & Θάνος Βυζάς.
Σκηνοθεσία : Τερέζα Λουίζου
Σκηνικά: Νανά Μούγιου
Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί : Μιχάλης Θεοδωρόπουλος
Κατασκευές: Ηλίας Καραβάς
Υπεύθυνη επικοινωνίας
Τερέζα Λουίζου
6948-625232