Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Α. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: " H εσωκομματική αμφισβήτηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ξεκίνησε και το “Κείμενο των 53” αποτελεί μόνο την αρχή."



Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, για την εσωκομματική αμφισβήτηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποφύγει τελικά το πικρό ποτήρι. Το πράσινο φως για την αμφισβήτηση της ηγετικής ομάδας έχει ανάψει, με τη διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος να εξελίσσεται σε μια αργή και επώδυνη διαδικασία.
Το περιεχόμενο του κειμένου το οποίο φέρει τις υπογραφές 53 βουλευτών και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποκαλύπτεται σήμερα από τον Τύπο, μιλά από μόνο του.
Όπως και η (χωρίς καμιά από τις γνωστές λαλίστατες ανακοινώσεις) αναβολή της προγραμματισμένης για το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασης της Κ.Ε. και αντικατάστασή της από μια εξωθεσμική και εν κρυπτώ συνάντηση.
Μια συνάντηση που, όπως προκύπτει από σημερινά δημοσιεύματα, πραγματοποιήθηκε εκτός Κουμουνδούρου, σε “στενό οικογενειακό κύκλο”, σε “συνθήκες μυστικότητας” και με τη συμμετοχή των συνιστωσών “Αραρέν”, “Ανάσα” και “Ρόζα”.
Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαδικασία εσωτερικής αμφισβήτησης μόλις ξεκίνησε και το “Κείμενο των 53” αποτελεί μόνο την αρχή.
Ένα χρόνο μετά την υποτιθέμενη “αυτοδιάλυση” των συνιστωσών, αυτές ζουν και βασιλεύουν και εξακολουθούν να αναζητούν τη συνισταμένη τους, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να αναζητά τις 150.000 χαμένες ψήφους του.
Για κάποιους έχει έλθει η ώρα της αυτοκριτικής, που, ως γνωστόν, ακολουθείται από “πειθαρχικές κυρώσεις”…».