Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μιχαλολιάκος κατά Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Έχουμε να πούμε πολλά…

Vassilis-Mihaloliakos
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ήταν από εκείνους που διαδραμάτισαν καθοριστικά ρόλο στη διαμόρφωση των κατάλληλων ισορροπιών για την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη και ο ηττημένος της αναμέτρησης του Μαϊου Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται ότι… δεν ξεχνάει.
Όπως καταγράφει το “Παρόν της Κυριακής”, σε πρόσφατη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά “Κανάλι 1″, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σχολίασε: “Για τον Μητροπολίτη Πειραιά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Και θα πούμε πολλά”.
Ο απερχόμενος πλέον Δήμαρχος Πειραιά σχολίασε και την αποπομπή του εσωκομματικού αντιπάλου του, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου από το υπουργείο Παιδείας, επισημαίνοντας ότι η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά δεν είχε σχέση με όσα συνέβησαν στον Πειραιά, αλλά με την εκτίμηση του Πρωθυπουργού ότι ο γνωστός καθηγητής και βουλευτής Α’ Πειραιά δεν απέδωσε στο έργο του.
Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη, τον οποίο στήριξε στην προεκλογική περίοδο για τη μάχη του Δήμου Πειραιά.

υστερογραφα