Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Με υπογραφή… Σεφέροβιτς, νίκη – ανατροπή στο 93' για την Ελβετία

elvetia
Με γκολ… ποίημα του Σεφέροβιτς στην εκπνοή του αγώνα η Ελβετία νίκησε με 2 - 1 το Εκουαδόρ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.
 Η ομάδα του Ισημερινού μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό όταν μετά από ένα κόρνερ ο Ένερ Βαλέντσια έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Ελβετών και με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 Ο τεχνικός των Ελβετών παρενέβη στο παιχνίδι ρίχνοντας στο ματς τους Μεχμέντι και Σεφέροβιτς. Ο πρώτος έφερε το ματς στα ίσα στο 48΄ και ο δεύτερος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 93΄κι ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα το Εκουαδόρ είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να πάρει αυτό το προβάδισμα.
 Ελβετία (Ότμαρ Χίτσφελντ / 4-2-3-1): Μπενάλιο - Ροντρίγκεζ, φον Μπέργκεν, Τζουρού, Λιχτστάινερ - Ινλέρ, Μπεχράμι - Στόκερ (46΄ Μεχμέντι), Ξάκα, Σακίρι - Ντρμιτς (75΄ Σεφέροβιτς) Εκουαδόρ (Ρεϊνάλδο Ρουέδα / 4-4-2): Ντομίνγκες - Βάλτερ Αγιόβι, Εράσο, Γκουάγκουα, Παρέδες - Μοντέρο (76΄ Ρόχας), Νομπόα, Γκρουέσο, Αντόνιο Βαλένσια - Σαϊσέδο (70΄ Αρόγιο), Ένερ Βαλένσια