Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νικήτρια η Δούρου στο… θρίλερ της Περιφέρειας Αττικής!

dourouΤο θρίλερ στην Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώθηκε με τη Ρένα Δούρου να είναι η νικήτρια στη μάχη με τον Γιάννη Σγουρό.
Γύρω στις 2 το βράδυ η Ρένα Δούρου με ενσωμάτωση του 50% των εκλογικών τμημάτων η κα. Δούρου είχε προβάδισμα 5.000 ψήφων από τον απερχόμενο περιφερειάρχη και πήγε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια.
Στις δηλώσεις της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος η κα. Δούρου σημείωσε:

“Δώσατε ένα σπουδαίο αγώνα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε. Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα. Ξέρουμε ότι η μάχη που απόψε κερδήθηκε είναι μονάχα η αρχή. Αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα. ¨Ενας πόλεμος για να αλλάξουμε τη ζωή μας.
“Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μια μέρα, που την κάνατε όλοι εσείς. Μια μέρα που όπως ξέρει η Αριστερά θα είναι για όλους και για όλες. Καλή συνέχεια στο μεγάλο αγώνα που έχουμε”.
Μετά την κα. Δούρου δηλώσεις έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας:
“Θέλω να συγχαρώ τη Ρένα Δούρου και το επιτελείο της γιατί κατέγραψε μια ιστορική νίκη, που συνδυάζεται με ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας ο λαός μας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Και το μήνυμα είναι ότι αυτός ο λαός, δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βολεύεται παρά μονάχα με αξιοπρέπεια και προκοπή. Είμαστε εμείς, που αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να γυρίσει ο τροχός.
Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι στο Μέγαρο Μαξίμου και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε να φύγουν από μόνοι τους. Εμείς θα τους διώξουμε με τη δράση μας και με το λαό.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γ. Σακελλαρίδη και τους συνεργάτες του. ¨Εφτασαν πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη. Για όλους εμάς είναι σαν να κέρδισε ο Γαβριήλ. Θέλω να συγχαρώ και τους νέους δημάρχους που εκλέχθηκαν σήμερα σε μια σειρά από ιστορικούς δήμους με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα πρώτα δείγματα γραφής μιας εναλλακτικής διακυβέρνησης, θα τα δώσει η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Σήμερα κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη, σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο”.