Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η ΔΗΜΑΡ Κορινθίας "αδειάζει" Δέδε

Εκεί που ο Γιώργος Δέδες μιλούσε για συντηρητικό σύστημα Τατούλη και πριν συμπληρώσει 24ωρο η  ανακοίνωση συνεργασίας Δέδε-Βακαλόπουλου , έρχεται η ΔΗΜΑΡ Κορινθίας να του πει ότι δεν δικαιούται να σηκώνει "την σημαία της επανάστασης" γιατί αυτός ήταν μέχρι πρότινος ο βασικός εκφραστής του συστήματος αυτού, καταργώντας ουσιαστικά στην πράξητην συμφωνία αυτή!! 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ανάγκη για συνεργασία των ευρύτερων δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων για την  ανατροπή του συστήματος Τατούλη και την προοδευτική αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πρόδηλη. Η αναγκαιότητα αυτή δεν εξυπηρετείται, όμως, από τη μεθοδευμένη συνεργασία δυνάμεων της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον συνδυασμό του μέχρι τώρα εκφραστή του συστήματος Τατούλη, Γιώργου Δέδε.
Πολύ περισσότερο δεν εξυπηρετείται από την υποψήφια αντιπερειφεριάρχη Κορινθίας, στέλεχος της Ν.Δ., ούτε από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με γνωστή ακραία συντηρητική πολιτική και πρακτική.
Η ΔΗΜΑΡ Κορινθίας είναι αντίθετη σ’ αυτή τη συνεργασία και δηλώνει ότι θα συνεχίσει με συνέπεια την προσπάθεια για τη συνάντηση και κοινή πορεία των δυνάμεων της δημοκρατικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας και όλων των ενεργών πολιτών.
Δημοκρατική Αριστερά Κορινθίας, 26/4/2014