Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας! (photos)

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και που ήταν αφιερωμένος στο Κέντρο Φυσικής ιατρικής & Αποκατάστασης της πόλης.
Περισσότεροι από 500 δρομείς έτρεξαν στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, σε μία διαδρομή που φέτος έγινε ελκυστικότερη χάρη στην απόφαση των διοργανωτών να αλλάξουν τη χάραξη της, η οποία ακολούθησε κατά το μεγαλύτερο μέρος της την παραλιακή οδό Ναυαρίνου.
Φέτος, για πρώτη φορά διοργανώθηκε και αγώνας δυναμικού βαδίσματος στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία ακολούθησαν την ίδια διαδρομή με τους δρομείς. Τέλος, περισσότερα από 400 παιδιά συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα των 2 χλμ.
Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ τα οποία όχι μόνο κατασκεύασαν ειδικά μετάλλια τα οποία δόθηκαν στους νικητές του αγώνα αλλά συμμετείχαν και στον παιδικό αγώνα κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.
Για την ιστορία, νικητές στους άνδρες ήταν οι Γιώργος Καραβίδας της ΑΕΚ, Τανούς Αμπντάλα του Εθνικού και Νικόδημος Νικολακέας του Ελευθέριου Βενιζέλου, ενώ στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Χρύσα Σταματοπούλου, Ελένη Εξερτζόγλου και Γιώτα Χριστοπούλου του ΣΔΥ Μεσσηνίας.
 sportstonoto.gr