Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ντόρα: Η ΝΔ δεν χωράει φασιστοειδή

dora08070801141855528347
Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε ως ατυχέστατη την περίπτωση Μπαλτάκου και ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είχε ποτέ συνομιλίες με την άκρα Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή.
«Η υπόθεση Μπαλτάκου θόλωνε, για να μην πω σκιάζε τη ΝΔ. Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ και δεν είναι κόμμα που είχε συνομιλίες με την άκρα δεξιά και τη Χρυσή Αυγή. Το 1974 έκανε το διαχωρισμό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η ΝΔ δε χωράει φασιστοειδή», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε ως εξαιρετική τη δουλειά του Γιάννη Στουρνάρα για να βγει η χώρα στις αγορές, ενώ επεσήμανε ότι  η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει νέο φορολογικό, αντικειμενικό και πραγματικό για να πατάξει πλήρως τη φοροδιαφυγή.
Ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές και συμφώνησε με την κριτική της Μαριέττας Γιαννάκου για τη σταυροδοσία, λέγοντας ότι και εκείνη είναι επιφυλακτική για τον σταυρό. Όπως εξήγησε, πως θα αναμετρηθεί ένας νέος, λαμπρός επιστήμονας με ένα ήδη γνωστό πολιτικό πρόσωπο και επεσήμανε την ευθύνη του αρχηγού του εκάστοτε κόμματος.
Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι τη στεναχωρεί πολύ η στάση του σημειώνοντας «δεν μπορεί ένας άνθρωπος στην ηλικία του κ. Τσίπρα να επιχειρηματολογεί με τακτικές της δεκαετείς του 60», συμπληρώνοντας «δεν μπορείς να κανείς το άσπρο – μαύρο».
Αναφορικά με τη σημερινή επίσκεψη της Μέρκελ είπε ότι  «περιμένω απο την κα.Μέρκελ – και μας το χρωστάει – να αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων».

υτερογραφα