Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"ΒΡΟΝΤΕΡΟ" ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ:- "όρκο τιμής για καλύτερο αύριο στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης".( Φωτορεπορτάζ)

Στο Δερβένι βρέθηκε χθες  βράδυ ( Μεγάλη Δευτέρα) ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος πλαισιούμενος από στελέχη του συνδυασμού του.
 Ο κ. Ανδρικόπουλος , τον οποίο και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στο τουριστικό περίπτερο, παρεκάθησε σε τραπέζι με φίλους και υποστηριχτές του συνδυασμού του από το Δερβένι και από όλες τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης.
 Στο σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους ο Υποψήφιος Δήμαρχος ,  ευχαρίστησε από καρδιάς για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του οι Δημότες της Ευρωστίνης και έδωσε "όρκο τιμής για καλύτερο αύριο στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης".
Υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει να κάνει με την ισόρροπη ανάπτυξη, τη συνοχή και την ισοτιμία των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. 
Βασικοί άξονες στην παραπάνω προσπάθειά μας θα είναι:
• Η συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων,
• Η Διαφάνεια,
• Η Ανθρωπιά και
• Η Αξιοκρατία
Τέλος, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος.

 Το ψηφοδέλτιο της Ευρωστίνης του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ" του κ. Ανδρικόπουλου θα είναι το καλύτερο καθώς αυτό θα στελεχωθεί με ονόματα της αγοράς και όλων των παραγωγικών  τάξεων της  περιοχής...
  Στη συγκέντρωση του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ " του κ. Ανδρικόπουλου, όπως προαναφέραμε , βρέθηκαν  φίλοι και υποστηριχτές του συνδυασμού του. από το Δερβένι και από όλες τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Νίκος Κεκερής , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Νιάρος , ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωστίνης κ. Γιώργος Δαμάλας, ο τ. Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Βασίλειος Κούκιος, οι πρώην. Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευρωστίνης κα Μαγδαληνή Καλαντζή, & κ. Δημήτρης Κάσσιος.
Οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Χελυδορίου κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος , Πύργου κ. Γρηγόρης Κουσουλός  και  Ευρωστίνης - Ροζενών κ. Σπύρος Βεσκούκης.  Οι τοπικοί Σύμβουλοι Σαρανταπήχου κ. Γιάννης Μεντζελίδης, Λυγιάς κ. Γέωργιος Λαμπρινός και  Ευρωστίνης - Ροζενών κ. Γεώργιος Κιούσης.   Οι πρώην Πρόεδροι  των τοπικών Κοινοτήτων Λυκοποριάς κ. Δημήτριος Καλέσιος, Στομίου κ. Χρήστος Φιλιππακόπουλος και Πύργου κ. Προκόπης Βυζάς,
Επίσης ήσαν  ο κ.Βασίλης Εφραιμόπουλος  ο έφορος υποδομών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Δερβενίου κ. Κώστας Α. Κουσουλός ( Χελυδόρι), ο επιχειρηματίας κ. Μανώλης Μούγιος,,  ο κ. Γιάννης Τ'ολης, ο κ. Κώστας Καϊτσας,  η κα Διαμάντω Δενδρινέλη, ο κ. Δενδρινέλης ( Δερβένι),  ο κ. Νικόλαος Μεντζελίδης (Ροζενά) και πολλοί άλλοι , που τα ονοματά τους μας διαφεύγουν και ζητούμε συγνώμη,

 Από την συγκέντρωση απουσίασε ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνικού κ. Βασίλης Χαρλαύτης ο οποίος έστειλε μήνημα υποστήριξης.  

Βασίλης Λάλος