Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Βασίλης Νανόπουλος υποψηφίος Δήμαρχος Κορινθίων, επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών έδωσε το στίγμα της πολιτικής του: IΣΟΤΙΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.



 Εμφάνιση a18.jpg
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων, επικεφαλής  του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών. Πολύ μεγάλος αριθμός  Κορινθίων από όλους τους πολιτικούς χώρους παρευρέθηκε μέσα και έξω από την αίθουσα, που με τον ενθουσιασμό τους έστειλαν μήνυμα ευρείας αποδοχής και στήριξης της Συμμαχίας Πολιτών.

Εμφάνιση A0A_4940.JPG Ο κ. Β. Νανόπουλος  με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο έδωσε το στίγμα της πολιτικής του, που συνοψίζεται στα εξής:  ΙΣΟΤΙΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Μάλιστα όπως ανέφερε και στην ομιλία του, η επιλογή του ονόματος του συνδυασμού  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αποτυπώνει την σημασία και την βαρύτητα που δίνει ο ίδιος   στη  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και στη συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ . Πέρα από πολιτικά κόμματα και δεσμεύσεις.

Εμφάνιση A0A_5049.JPGΟ κ. Νανόπουλος κάλεσε σε  συνάντηση όλους τους  επικεφαλής των συνδυασμών την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 στο επιμελητήριο προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για κάποια βασικά, αυτονόητα σημεία. Στα σημεία αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να συμπορευτούν και να έχουν ως κοινές θέσεις όλοι οι υποψήφιοι, χωρίς παλαιοκομματικές αντιλήψεις, κομματικές αντιπαραθέσεις, προσωπικές φιλοδοξίες, για το καλό όλων των πολιτών του δήμου.

Σε ότι αφορά τους πρώτους στόχους και τις προτεραιότητες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη υλοποίησης ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού 10ετίας, για νέες θέσεις εργασίας, για πρόγραμμα δράσεων για τουρισμό και πολιτισμό με επίκεντρο το λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο της πόλης, για βελτίωση στο τομέα της καθαριότητας, για έργα σε όλα τα  χωριά του Δήμου, για την αξιοποίηση του στρατοπέδου, του πεδίου βολής και άλλων ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και για προγράμματα κοινωνικής προστασίας σε αδύναμες ομάδες  δημοτών.

Αυτό όμως που έγινε σαφές σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του κ. Β. Νανόπουλου ήταν το ΟΡΑΜΑ, το ΠΑΘΟΣ και η ΘΕΛΗΣΗ για αλλαγές και έργο, κάτι που εξάλλου έχει επιβεβαιωθεί από την μέχρι σήμερα στάση ζωής και πορεία του.
 Εμφάνιση b21.jpg
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη και την θέληση των Κορινθίων για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΛΛΑΓΗ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά τη μάχη για  τη νίκη και την αλλαγή της Δημοτικής αρχής στις 18 Μαΐου 2014.
Ενώνοντας Δυνάμεις. Για έναν δήμο για όλους.