Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μίτσελ και το… δίλλημα. - Καρεμπέ: Μεγάλη ευκαιρία για εμάς...

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μίτσελ και το… δίλλημα (ΦΩΤΟ)
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον "τελικό" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιήθηκε στο "Ολντ Τράφορντ", με τον Μίτσελ να μην έχει κατασταλάξει στο ποιόν θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε αν θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων» τον τζόλε Κάμπελ ή τον Νέλσον Βαλντέζ. Όσον αφορά τον Χαβιέ Σαβιόλα, όπως αναμενόταν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στον πάγκο.
Στην προπόνηση των Πειραιωτών στο «Ολντ Τράφορντ» βρέθηκαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Κώστας Καραπαπάς και ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η ενδεκάδα που όλα δείχνουν πως ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει ξεκινά από τον Ρομπέρτο, που –φυσικά- θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Σαλίνο και Χολέμπας, με τον Μανωλά και τον Μαρκάνο να έχουν το ρόλο των στόπερ. Κλασικός αμυντικός μέσος θα είναι ο Εντινγκά, ενώ βοήθειες θα του προσφέρει ο Μανιάτης.
Στα άκρα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να προτιμηθούν οι Φουστέρ (αριστέρα) και Πέρεζ (δεξιά). Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα κινείται πίσω απ' τον κεντρικό επιθετικό ( Κάμπελ ή Βαλντέζ). Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται ακόμη οι Μέγερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντέζ, Σαβιόλα, όπως και οι νεαροί Βέργος και Χουτεσιώτης.
Καρεμπέ: Μεγάλη ευκαιρία για εμάς...Ο Κριστιάν Καρεμπέ υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους για πρόκριση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ επισήμανε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, για να πάρουν το εισιτήριο για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. “Αύριο θα ξεκινήσουμε από την αρχή”, τόνισε χαρακτηριστικά Αρχικά, ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας. Για τους παίκτες, ομάδα και φιλάθλους. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Ξέρουμε πως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό όμως». Στη συνέχεια, τόνισε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αύριο έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο. Σίγουρα όμως έχουμε εστιάσει στο στόχο και ξέρουμε πολύ καλά τι μπορούμε να κάνουμε».