Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πέτρος Τατούλης: «Μαζί με τον Γιάννη Λαμπρόπουλο δικαιωνόμαστε που φέραμε στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ»



Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου,  κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αποκατάσταση της αλήθειας μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης για το πρώτο έργο στην Τσακώνα, το οποίο εξαρχής είχε αναδείξει ο ίδιος ως Βουλευτής, μαζί με το Βουλευτή κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο. Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε εξαιρετικά θετική την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να αναθέσει στο Υπουργείο τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων από την ανάδοχο εταιρεία. Να υπενθυμισθεί ότι το έργο αυτό κατακυρώθηκε στην ανάδοχο εταιρεία, με έκπτωση 75% και συμβατικό ποσό 7 εκατομμύρια ευρώ. Τελικώς ωστόσο τότε , κατέληξαν στην εταιρεία 45 εκατομμύρια ευρώ.
«Μαζί με τον Γιάννη τον Λαμπρόπουλο, με σειρά παρεμβάσεων και ερωτήσεων στη Βουλή και στο πλαίσιο άσκησης των κοινοβουλευτικών μας καθηκόντων είχαμε παρέμβει καίρια σε μια υπόθεση ζοφερή, αποτρέποντας ουσιαστικά τη