Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πλειοψηφίας Πελλοποννησου:« Είμαστε παρόντες για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε»


Συνάντηση εργασίας και προγραμματισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη, με την παρουσία  των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας, προκειμένου να γίνει η αποτίμηση του έργου και να συζητηθούν οι προοπτικές της επόμενης περιόδου. Το σημαντικό έργο της περιφερειακής αρχής αναγνωρίσθηκε από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των πεπραγμένων και συνέχισής τους και την επόμενη περίοδο.


Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες, Λακωνίας κα Τζανετέα, Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος, Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, κκ. Νικολάκου, Παπαφωτίου, Στεφανόπουλος. Εκλήθησαν 23 Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκ των οποίων 21 δήλωσαν παρόντες (15 με τη φυσική τους παρουσία και 6 με ρητή δήλωσή τους) στη συνέχιση της σημαντικής προσπάθειας της Περιφερειακής αρχής. Στη συνάντηση δεν εκλήθησαν όσοι με την πολιτική τους συμπεριφορά έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός παράταξης.  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδωσε τις κατευθύνσεις μιας νέας νικηφόρας πορείας, σε επιβεβαίωση του έργου που έχει παραχθεί, αλλά  και των προγραμματικών θέσεων που έχουν διατυπωθεί για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.  Οι περιφερειακοί σύμβουλοι εξέφρασαν την άποψη ότι όσοι με την πολιτική τους συμπεριφορά και πρακτική δεν υπηρετούν πλέον τους στόχους της παράταξης και είναι ανακόλουθοι με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν απέναντι στους πολίτες είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να παραιτηθούν από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν κατέχουν.