Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Superleague 18η αγωνιστική:Την Καλλονή υποδέχεται ο Ολυμπιακός.

Δίχως Σιόβα, Μήτρογλου με Καλλονή
Την Καλλονή υποδέχεται ο Ολυμπιακός.

Χωρίς τους τραυματίες, Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστεί στη σαββατιάτικη (4/1, 19:30) αναμέτρηση με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός.

Ο Σιόβας ακολούθησε την Παρασκευή (3/1) ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Κώστα Μήτρογλου που έκανε πιο εντατικό. Ετσι με το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης, στην οποία βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις.
Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έπαιξαν διπλό, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη διαρκή πίεση προς τον αντίπαλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζωνται  εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πρώην τεχνικό τους, αναμφίβολα τον πιο επιτυχημένο μέχρι τώρα στην ιστορία τους, και σίγουρα το γεγονός αυτό προσδίδει ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» και διάδοχος του Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία, Στάικος Βεργέτης, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει μόνο στον δεξιό μπακ Λούι, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μουνάφιο, ο οποίος είναι υγιέστατος. Στην 18αδα που επέλεξε ο Βεργέτης συμπεριλαμβάνονται οι: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

Σε Ξάνθη και Αγρίνιο δοκιμάζονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Superleague.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Superleague:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 15:00 Novasports 2
Εργοτέλης – Ατρόμητος 17:15 Novasports 1
Ολυμπιακός – Καλλονή 19:30 Novasports 2


Κυριακή 5 Ιανουαρίου
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 15:00 Novasports 2
Βέροια – Πλατανιάς 17:15 Novasports 2
Πανθρακικός – Λεβαδειακός 17:15 Novasports 4
Πανιώνιος – ΟΦΗ 17:15 Novasports 7
Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 19:30 Novasports 1


Δευτέρα 6 Ιανουαρίου
Άρης – Απόλλων 19:30 Novasports 1