Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Μαυρής "απαντάει" για τις δημοσκοπήσεις της Public Issue

Giannis-Mavris
Μέσω του προσωπικού site του, ο Γιάννης Μαυρής επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση για την αμφισβήτηση που έχει συνοδεύσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις της Public Issue.
Η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων κατέγραψε σημαντικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, με τη Συγγρού να αμφισβητεί ευθέως τα ευρήματα της μέτρησης, και να επικαλείται την αντίστοιχη εκτίμηση πολιτικής επιρροής που είχε κάνει η Public Issue πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2012, όταν προέβλεπε επικράτηση της Κουμουνδούρου.
“Η αναλυτική απάντηση της Public Issue για τις εκλογές του 2012 και τις δημοσκοπήσεις έχει δοθεί από το Σεπτέμβριο του 2012 και παραμένει έως σήμερα χωρίς αντίλογο. Όποιος/α (καλοπροαίρετος/η) αναγνώστης/τρια ενδιαφέρεται μπορεί να την αναζητήσει στην ιστοσελίδα: http://www.mavris.gr/3300/greek-elections-2012-and-polls-2/“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυρής.
Ο επικεφαλής της Public Issue είχε στο παρελθόν έντονη αντιπαράθεση για τα ευρήματα της εταιρείας του, και με τον γνωστό δημοσιογράφο, αρθρογράφο του Συγκροτήματος Λαμπράκη και παρουσιαστή της τηλεόραση του MEGA Γιάννη Πρετεντέρη.

υστερογραφα.