Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Μεσολόγγι - Δώρισαν τα μάτια του παιδιού τους!

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας - Δώρισαν τα μάτια του παιδιού τους! «Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο...». Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην τραγική μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας Ειρήνης Τριανταφύλλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στα Μάλγαρα.
Ακόμη κι αυτή τη δύσκολη ώρα του πόνου για το χαμό του παιδιού τους, οι γονείς της άτυχης κοπέλας προχώρησαν σε μια πράξη ανθρωπιάς, δωρίζοντας τους κερατοδειδείς του παιδιού τους.

Μάλιστα, ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της αδερφής του.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Α΄ Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, καθηγητή Παναγιώτη Οικονομίδη, με τα μάτια της άτυχης φοιτήτριας θα βλέπει από αύριο ένας νέος 29 ετών και από τη προσεχή Δευτέρα μία κοπέλα 30 ετών που πάσχουν από κερατόκωνο και θα υποβληθούν σε μεταμόσχευση κερατοειδούς στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.